Qui som


INROFUSA 99 SL portem des de l’any 1999 oferint un assessorament personalitzat i de proximitat tant a professionals autònoms com a empreses.


Nascuda com a empresa d’externalització de serveis, d’outsoursing, oferim assistència en tasques principalment de backoffice, per permetre que l’empresari pugui dedicar més temps a les tasques que aporten valor al seu core-business, i proporcionant el suport necessari per a tasques concretes, ja sigui suport administratiu, comercial, comptable o d’organització del seu projecte de negoci.


INROFUSA 99 la formem un equip multidisciplinari, un equip de professionals amb diferents perfils i competències (Llicenciats en Econòmiques, Ciències Empresarials, Enginyers, Metges). Es tracta d’un grup que reunim diverses formacions tècniques, diferents habilitats i diferents perfils interpersonals, cosa que ajuda a aconseguir els resultats que es persegueixen de manera més eficient.


A través de les diferents àrees de servei garantim un acompanyament complet a les necessitats dels nostres clients transmeten experiència sempre amb un segell de qualitat.

Traductor »